Hoe te handelen als burger hulpverlener bij een noodsituatie in de Corona pandemie?

Op 19 juni zijn de richtlijnen  die op 23 maart waren uitgegeven door HartslagNu.nl i.v.m. het Coronavirus. weer versoepeld. Kijk hiervoor op: Info Coronavirus

DIRECT NAAR HET LAATSTE NIEUWS VAN: 15-07-2020

DE AED HANGT OP

KLEIN BRABANT 113

EN IS BEKEND BIJ 112!

 Zie de locatie op de plattegrond onder aan deze pagina en op de app van HartslagNu.nl. 

Onze AED is ook opgenomen in het netwerk van de Stichting HartVeilig Vught! Deze stichting heeft tot doel om heel de gemeente Vught (inclusief Helvoirt) hartveilig te maken en te houden. Op hun website is daarover alle informatie te vinden.

Welkom op de website van de Werkgroep AED van de straten Klein Brabant en Oisterwijkstraat in Vught!

Het doel van de Werkgroep is om een AED in de wijk te plaatsen en te onderhouden. Voor dit doel is in oktober 2018 een collecte gehouden die voldoende heeft opgebracht om een AED aan te schaffen!

❤HARTELIJK DANK AAN ALLE DONATEURS EN SPONSORS!❤

Klik hier voor de Bedankbrief van 15-03-2019

Op deze website vindt u alle informatie over de AED, de procedure bij een noodgeval , hoe u BHV-er kunt worden en nog veel meer.

Bent u al BHV-er? Of bent u een echte BHV-er? Om de begripsverwarring uit de wereld te helpen hebben we op de pagina Veelgestelde Vragen het verschil uitgelegd. 

Wilt u meer informatie over onze wijk? Ga dan naar de website www.klein-brabant.nl

De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. Zij doen onderzoek en geven voorlichting. Lees wat zij doen en hoe je zelf kunt helpen. www.hartstichting.nl

Heeft u een goed idee of mist u informatie? Laat het ons weten! U kunt hiervoor het Contactformulier gebruiken.

Disclaimer

De Burger Hulpverlener is herkenbaar i.g.v. nood

Iedere Burger HulpVerlener wonende in Klein Brabant of de Oisterwijkstraat is tijdens zijn of haar inzet herkenbaar aan een rood reflecterend hesje.

Makkelijk voor de Hulpdiensten en de aanwezige betrokkenen!

*Bent u Burger HulpVerlener in onze wijk maar u heeft nog  geen (gratis) hesje? Meld u zich via het contactformulier dan even aan.